A sharing economy kihívásai és lehetőségei – két vállalat példáján keresztül. Ezzel a címmel szervez tisztújító szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztálya 2017. április 5-én, szerdán 16 óra 30 perctől a Budapesti Corvinus Egyetem Fővám téri épületének E118.2 termében.

A rendezvény előadói: Töreky Bence ügyvezető, Tickething.com (Biztonságos jegycsere, 100% visszafizetési garanciával); Csillik Timur ügyvezető, Rendi (Az online takarító – Rendelj takarítást otthonodba) és Havran Dániel egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem (Sharing Economy – avagy közvetítők a decentralizált piacokon).

A szakmai rendezvényhez kapcsolódóan tartja meg tisztújító közgyűlését a szakosztály. A közgyűlés határozatképességéhez az szükséges, hogy az Ipari és Vállalkozási Szakosztály 2016-ban tagdíjat fizetett tagjainak legalább a fele plusz egy fő jelen legyen. Határozatképtelenség esetén az ugyanott 17 óra 30-kor megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.