A magyar ipar fejlesztési lehetőségei – ezzel a címmel tart előadást Marczinkó Zoltán István, a Nemzetgazdasági Minisztérium vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár a Magyar Közgazdasági Társaság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén, 2017. március 29-én, szerdán 17 órától a szolnoki Hozam Klubban (Szolnok, Mária út 25.).

Az MKT Alapszabályának 33. §-a alapján szavazati joggal csak azok a tagok rendelkeznek, akik a 2016. évi tagdíjukat befizették. A közgyűlés határozatképességéhez az szükséges, hogy a Jász-NagykunSzolnok Megyei Szervezet 2016-ban tagdíjat fizetett tagjainak legalább a fele plusz egy fő jelen legyen. Határozatképtelenség esetén az ugyanott 17 óra 30 perckor megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezet jelölőbizottságának elnöke Ábel József (elérhetősége: 56/343-473), a jelölőbizottság tagja Szűcs Ferenc (elérhetősége 56/421-274). A megyei szervezet elnöksége kéri a tagokat, hogy amennyiben javaslattal kívánnak élni a tisztségviselők személyére vonatkozóan, a jelelőbizottság elnökénél és tagjánál tegyék ezt meg.