A Magyar Közgazdasági Társaság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete – a MAB Közgazdaságtudományi Szakbizottság Humánerőforrás-munkabizottságával együttműködve – idén is megszervezi a Közgazdász Napok programját.

A programok 2016. november 23-án, szerdán 14 órától egy gyárlátogatással indulnak a Takatában. A gyárlátogatáson a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció részleteit és a szükséges adatokat a mellékelt meghívó tartalmazza. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat 2016. november 21-én, hétfőn 10 óráig jelezzék a lukacs.edit@bokik.hu e-mail-címen. A regisztrációhoz a jelentkező neve mellett – az üzem beléptető rendszere miatt – a személyi igazolvány számára is szükség van. Gyülekező 13.45-kor a Takata főbejáratánál(3516 Miskolc, Takata út 1.).

2016. november 25-én, pénteken 11 órától a BOKIK-székházban Borsod-Abaúj-Zemplén megye munkaerő-piaci problémáiról és lehetőségeiről „Menni vagy maradni? – Fiatal pályakezdők dilemmája és a megye meghatározó problémája a szakképzett munkaerő hiánya” címmel szerveznek konferenciát. A tanácskozás részletes programja megtalálható a lentebb letöltehető meghívóban. A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat november 23-án
10 óráig jelezzék a lukacs.edit@bokik.hu e-mail-címen.

A Közgazdász Napok meghívója és programja (pdf)