A nyári olimpiákon szerzett 495 éremmel – és a téli olimpiákkal együtt 501 érmével – Magyarország a legeredményesebb olyan nemzet, amely még nem rendezett olimpiát. Könnyen lehet, hogy ez az állítás csak 2024-ig lesz igaz, ugyanis Budapest Párizzsal és Los Angeles-szel van versenyben a 2024-es nyári játékok megrendezési jogáért.

A Magyar Közgazdasági Társaságnak a BGE Külkereskedelmi Karán működő ifjúsági szervezete a 2024-es olimpia rendezéséről, a nyári játékok várható hatásairól szervez kerekasztal-beszélgetést olimpikonok részvételével 2016. november 23-án, szerdán 11 óra 30 perctől a BGE Külkeresedelmi Karának (1165 Budapest, Diósy Lajos utca 22-24.) Klubtermében.

A beszélgetés résztvevői: Imre Géza világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és kétszeres olimpiai bronzérmes magyar párbajtőrvívó; Gangl Edina Európa-bajnok vízilabdázó, olimpikon; Kézdi Réka paralimpikon úszó; Siklós Erik, a MOB marketing- és kommunikációs igazgatója; Rózsa Iván, a Budapest 2024 kommunikációs igazgatója és Serényi Péter sportújságíró.

A rendezvényről további információ a Facebookon!