Idén ősszel is megrendezi hagyományos, közös konferenciáját a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság. A konferencia felkért előadói 2016. október 20-án, csütörtökön 10 órától a Kossuth Klub (1088 Budapest, Múzeum utca 7.) emeleti nagytermében a Költségvetési Tanács számára készített háttértanulmányokat mutatják be a hallgatóságnak.

A konferencia felkért előadói között ott van többek között Antal Judit, az Innovatív Közgazdasági Megoldások Kft. és az OG Research vezető közgazdásza, Palócz Éva, az MKT alelnöke, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, Vakhal Péter, a Kopint-Tárki Zrt. tudományos munkatársa, Belyó Pál, az ECO-VISTA Gazdasági Tanácsadó Kft. ügyvezetője, Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank költségvetési és versenyképességi elemzésekért felelő igazgatója, Pulay Gyula, az Állami Számvevőszék felügyeleti vezetője, Sugár András, a BCE Gazdaság- és Társadalomstatisztikai Elemző és Kutatóközpontjának vezetője, Molnár György, az MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpontjának tudományos főmunkatársa, Vincze János, a kutatóközpont tudományos tanácsadója, Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke, György László, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezető közgazdásza és természetesen Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke.

A konferencia tervezett programja ide kattintva letölthető.

A konferencián a részvétel ingyenes, ám a terem befogadóképességére tekintettel szigorúan regisztrációhoz kötött. Kérjuk, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat legkésőbb október 17-ig szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen.