Teltházasnak ígérkezik a Magyar Közgazdasági Társaság 54. Közgazdász-vándorgyűlése: a program sokszínűségének köszönhetően több mint 650-en jelezték már a részvételüket a szeptember 15. és 17. között Kecskeméten megrendezendő konferenciára. A magyar közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciájának két plenáris ülésén és 13 szekciójában nem kevesebb mint 153 előadó osztja meg gondolatait a hallgatósággal.

Bár az on-line regisztráció már lezárult, korlátozott számban tudunk még jelentkezéseket fogadni kedd délig – és természetesen a helyszínen is lehet majd az elérhető szabad helyek függvényében napijegyet, illetve ebéd- és vacsorajegyet vásárolni.

Szállásigényeket korlátozott számban tudunk még fogadni! A Four Poins by Sheratonban például classic szobát korlátozott számban mindkét éjszakára tudunk még biztosítani. A Három Gúnárban elsősorban a második éjszakára – szeptember 16-ra – van még néhány szabad szobánk. Az Uno Hotelben standard szobát tudunk biztosítani szeptember 16-dikára, és a Hotel Pálmában van még egy-egy I. és II. kategóriás szobánk mindkét éjszakára. A szálláshelyekről ide kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kérjük, hogy regisztrációs, illetve esetleges szállásigényüket a kozgazdasz@ibusz.hu címen szíveskedjenek legkésőbb szeptember 13-án, kedden délig jelezni!

Az 54. Közgazdász-vándorgyűlés részletes programja ide kattintva elérhető.