A nyári hónapokban is érdemes lesz használni a Magyar Közgazdasági Társaság tagsági kártyáját! A 2017. március 31-ig szóló , vonalkódos érvényesítő matricával ellátott kártyákon megtalálható az ezüst EDC-logó, így országszerte már mintegy 1200 üzletben és szolgáltatónál – köztük több mint 20 szállodában és számtalan étteremben, vendéglátóhelyen – kaphatnak akár 20 százalékos árengedményt is a tagjaink!

edc_classic_silver_goldA statisztikák szerint a legtöbben az AGIP benzinkutakon veszik elő fizetéskor az MKT EDC-logós tagsági kártyáját, és kapnak 8 forint árengedményt literenként a tankolásból. Idén eddig 641 alkalommal tankoltak kedvezménnyel a tagjaink, és vehettek igénybe összesen 174 ezer forint kedvezényt. Amióta ez a kedvezmény elérhető a tagjainknak, csaknem kétezer alkalommal regisztráltak MKT-kártyás tankolást a kedvezményt adó 127 AGIP-kútnál, és összesen 547 ezer 108 forint kedvezményt kaptak a tagjaink. Biztató hír, hogy ha sikeresek lesznek a tárgyalások, ősztől talán már a MOL-kutakon is jár a literenként 8 forintos kedvezmény a tankolás után a Magyar Közgazdasági Társaság fizető tagjainak.

A tankolás utáni kedvezmény persze jól jön, ha nyaralni indul az ember. De még jobb, ha a szállásköltségen lehet megtakarítani! Az EDC-hálózat friss adatai szerint Hajdúszoboszlótól Gyulán, Gyöngyösön és Badacsonytördemicen át Sopronig összesen 23 szállodában, illetve panzióban vehető igénybe 5-22 százalékos kedvezmény az MKT tagsági kártyájával. A kedvezményt adó hotelek listája ide kattintva letölthető.

A szállodákon túl országszerte legalább száz étteremben, sörözőben és cukrászdában vehetnek igénybe kedvezményt a tagjaink – mindenütt, ahol az üzlet ajtaján látják ugyanazt az EDC-logót, amely a tagsági kártyájukon is megtalálható. A kedvezményt adó üzletek és szolgáltatók listája megtalálható a www.edc.hu oldalon.

Fontos, hogy e kedvezményeket csak azok a tagjaink vehetik igénybe, akik az idei tagdíjukat már befizették, és a tagsági kártyájukra felragasztották a 2017. március 31-ig érvényes vonalkódos matricát. A tagsági díj a legegyszerűbben bankkártyával fizethető be a honlapunkon, a www.mkt.hu címen – ehhez a jobb felső sarokban található gombra kattintva be kell lépni. Az ehhez szükséges felhasználónevet és jelszót februári tagdíjbekérő levelünkben küldtük el tagjainknak. Kérjük, ha a levelünk esetleg elkallódott, és a tagdíját befizetné, jelezze az office.mkt@t-online.hu címen, és elküldjük Önnek elektronikusan a belépéshez és a tagdíjfizetéshez szükséges adatokat!