Napjaink egyik meghatározó versenyképességi kérdése a bérköltségek optimalizálása. Számos jogszabálynak megfelelve újabb és újabb szolgáltató és termékek jelennek meg a cafetériaelemek piacán. Annak érdekében, hogy az érdeklődő vállalkozások első kézből kaphassanak tájékoztatást ezekről a lehetőségekről, Cafetéria és öngondoskodás címmel indított szakmai rendezvénysorozatot Miskolcon a Magyar Közgazdasági Társaság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete.

A sorozat második rendezvényének konzultációval egybekötött előadásait 2016. március 3-án, csütörtökön 15 órától a BOKIK épületének IV. emeleti nagytermében (3525 Miskolc Szentpáli utca 1.) György László, a TITANCards Ltd. magyar kereskedelmi képviseletének vezetője, valamint Polacsek László, a SPONSOREM Kft. tulajdonos-ügyvezetője tartják, előbbi Prepaid MasterCard – Modern, készpénzkímélő fizetési megoldások, utóbbi pedig A béren kívüli juttatások új generációja – a bérkifizetéseknél 40-60 százalékkal olcsóbb javadalmazási rendszer címmel.

A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb március 2-án 14 óráig előzetesen jelezni a lukacs.edit@bokik.hu e-mail-címen.