A konfliktuskezeléstől az érdekegyeztetésig címmel tart szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2016. március 3-án, csütörtökön 15 órától – a nagy érdeklődésre tekintettel új helyszínen – a Budapesti Gazdasági Egyetem Markó utcai épületének (Budapest V. kerület, Markó utca 29-31.) Lotz termében.

A rendezvényen Berki Erzsébet munkaügyi kutató címadó előadásában ismerteti a munkaügyi viták jellemzőit, különös tekintettel a kollektív vitákra és az azokban alkalmazott nyomásgyakorlási eszközök hatékonyságára, továbbá bemutatja a viták rendezésében sokszor kihasználatlan lehetőségeket, mint amilyen az érdekegyeztetés, a kollektív tárgyalás és a mediáció. Ezt követően Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára tart előadást A területi igazgatás új rendszere és kapcsolatrendszere címmel.

A fórum moderátora Bagó József, a Belügyminisztérium szakmai tanácsadója, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnöke.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat legkésőbb 2016. március 2-án 14 óráig szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.