Növekedőfélben – ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát a Magyar Pénzügyi Almanach XXV. évfolyamának megjelenése alkalmából a könyvet kiadó TAS-11 Kft. 2015. december 17-én, csütörtökön 9 óra 30 perctől a Budapesti Gazdasági Főiskola Markó utcai épületének aulájában (1055 Budapest, Markó u. 29-31.).

A tanácskozáson előadást tart Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke, Pankucsi Zoltán adóügyekért felelős helyettes államtitkár, Járai Zsigmond, a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde korábbi elnöke, Oszkó Péter, az OXO-Csoport és a Power Angels alapítója, Szécsényi Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatója, Mellár Tamás, közgazdász, egyetemi tanár, valamint Pulai Miklós, a Magyar Bankszövetség egykori főtanácsadója, korábbi főtitkára. A konferencia moderátora Madár István, a Portfólió vezető elemzője, az MKT elnökségi tagja lesz. A tanácskozáson Kerekes György, a Magyar Pénzügyi Almanach főszerkesztője mond bevezetőt.

A tanácskozás meghívója és részletes programja ide kattintva letölthető (100 kB, pdf).

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat december 16-ig szíveskedjenek előzetesen jelezni a bema@tas.hu e-mail-címen.