Nemzetgazdasági és a régiós együttműködések logisztikai nézőpontból – ezzel a címmel szervez közös szakmai rendezvényt az MKT Logisztikai Szakosztálya és a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja 2015. november 5-én, csütörtökön 14 órától az MKT új közösségi helyiségében, az Eiffel Palace Irodaház (Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén.

A rendezvény előadói: Szegedi Zoltán, a Széchenyi István Egyetem szakvezető egyetemi tanára, Szabó Zoltán, a Ghibli Kft. ügyvezető igazgatója, a szakosztály elnöke, Valentinyi Zoltán, a HAVI Logistics Kft. ügyvezető igazgatója, Szivi László, a Lapker Zrt. stratégiai üzletfejlesztési igazgatója és Berényi János, a KTI tudományos tanácsadója.

Az előadásokat követően a résztvevők tájékoztatást kapnak a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja által a jövő logisztikusainak kiírt logisztikai csapatbajnokságáról is.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezéseket csak a regisztrációk beérkezésének sorrendjében, a terem befogadóképességére tekintettel tudunk fogadni.

Jelentkezni Vándorffy Istvánnál, a szakosztály szervező titkáránál lehet a vandorffy.istvan@upcmail.hu e-mail-címen.