A tatabányai Becton Dickinson vállalathoz szervez vállalatlátogatást az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztálya 2015. június 12-én, pénteken 14 órára. A vezető globális orvostechnológiai eszközöket gyártó vállalat hat évvel ezelőtt hozott létre leányvállalatot hazánkban, és jelenleg a gyártási kapacitás bővítését tervezi. A gyárlátogatásra az MKT autóbuszt indít Budapestről.

A vállalat vezetésével való személyes találkozásunkkor az alábbi kérdések megvitatását tervezi a szakosztály – természetesen a gyár megtekintése mellett:

– Miért jött Tatabányára a cég, milyen szempontok alapján döntött, és miért fejlesztenek most itt?
– Milyen az anyavállalat és a leányvállalatainak kapcsolata? Milyen a tatabányai leány kapcsolata a testvérvállalatokkal?
– Milyen a helyi leányvállalat kapcsolata a vevőkkel?
– Történik-e Tatabányán kutatás-fejlesztés, s ha igen, milyen téren elsősorban?
– Milyen módon és hangsúlyokkal történik a helyi alkalmazottak képzése, illetve a betanítás hol történik?
– Vannak-e magyar beszállítóik? Ha igen, milyen termékekkel / szolgáltatásokkal beszállítóik? Milyen követelményeket támasztanak velük szemben? Hol fogalmazzák meg ezeket? Mennyire elégedettek a magyar beszállítóikkal? Miben kellene javulniuk, fejlődniük?
A programra Budapestről autóbuszt indít az MKT. A busztranszfer díja fejenként 1000 forint, amelyet az MKT bankszámlájára kérünk még az indulás előtt átutalni. A bankszámlaszámot és a busz indulásának pontos helyét és idejét a jelentkezések visszaigazolásakor adjuk meg.
A jelentkezéseket a férőhelyek korlátozott száma miatt a beérkezésük sorrendjében tudjuk fogadni.
Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen szíveskedjenek előre jelezni.