Az angol Business Worldwide magazin május 26-án jelentette be Londonban, hogy főtitkárunkat, Hegedüs Évát a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatóját jutalmazta „Az év vezérigazgatója Magyarországon 2015” és „Az év női vezérigazgatója Magyarországon 2015” díjjal. A főtitkárunkat bemutató írás a magazin oldalán, ide kattintva olvasható, a kitüntetettek listája pedig itt elérhető.

A Business Worldwide által alapított „Év vezérigazgatói” díjat olyan felsővezetők nyerhetik el, akik kiemelkedő vezetői képességekkel rendelkeznek, valamint széles körben elismertek a szakmájukban. A 2015. május 26-án Londonban nyilvánosan bejelentett díjazottak, Amerikától Ázsián keresztül Európáig több mint 36 ország több száz különböző iparágban dolgozó vezérigazgatója közül kerültek ki.

A Business Worldwide magazin által megbízott zsűri titkos szavazáson döntött a jelöltek vezetői képessége, innovatív megközelítésük, kreativitásuk, vezetési stílusuk, illetve társadalmi felelősségvállalásuk alapján.
Az angol magazin Hegedüs Évát olyan üzletasszonynak látja, „aki folyamatosan keresi az olyan új innovatív megoldásokat, amik egyszerűbbé, kényelmesebbé, átláthatóbbá teszik a bankolást az ügyfelek számára.”
A magyar vállalatvezető ezzel a díjjal olyan nemzetközi cégvezetők sorába került, mint pl. Meg Whitman, a Hewlett-Packard vezérigazgatója, akit 2014-ben jutalmaztak ugyanezzel a díjjal.
A Hegedüs Éva által vezetett GRÁNIT Bank 2010-től közel 20-szorosára növelte mérlegfőösszegét, és jóval a banki benchmark előtt a negyedik teljes üzleti évben nyereséges működést ért el. Az ő nevéhez fűződik a VideóBank, az első online ügyfélszolgálat bevezetése Magyarországon, valamint egy olyan egyedülálló mobilbanki applikáció is, amely nem csak kényelmessé teszi a bankolást, de ingyenessé teszi az sms szolgáltatást az ügyfelek részére.
Hegedüs Évát a Forbes magazin is Magyarország 50 legbefolyásosabb nője közé választotta.