Magyarország köztársasági elnöke március 15. alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozat) kitüntetést adományozta Szász Károlynak, az MKT elnökségi tagjának, a Semmelweis Egyetem kancellárjának. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár Zrt. cégvezetője, az MKT Jász-Nagykun-Szolnok megyei el
nöke, a társaság felügyelőbizottságának tagja pedig a Magyar Érdemrend Tisztikereszt kitüntetést vehette át a nemzeti ünnep alkalmából. Az elismerésekhez ezúton gratulálunk!

Szász Károly a korszerű és európai színvonalú hazai pénzügyi felügyelet megteremtésében játszott meghatározó szerepe, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének folyamatos modernizálásával elért kimagasló eredményei és példaadó vezetõi munkája elismeréseként vehette át a magas állami kitüntetést.

 

 

Bischof Zsolt az általa irányított gyógyszergyár új típusú folyamatszabályozási rendszerének megvalósításáért végzett munkája, valamint Szolnok város gazdasági, társadalmi és kulturális életében betöltött meghatározó szerepe elismeréseként vehette át a kitüntetést Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől.