The Current Financial Crisis and Competences to Address Problems on the European Market. Ezzel a címmel szerveznek konferenciát 2010. szeptember 30-án és október 1-jén a Budapesti Gazdasági Főiskola Markó utcai épületének Aulájában (1055 Budapest, Markó utca 29-31.).

A kétnapos konferencia témái kiterjednek a megfelelő irányítási és innovációs gyakorlatok fontosságára, melyek nélkülözhetetlenek a túléléshez a jelenlegi zűrzavaros gazdasági körülmények között. Az előadók számos szakterület hírneves szakértői, akik a szervezetek széles körét képviselik a közszférától az autóiparig, a nagyvállalatoktól a kisvállalkozásokig. A konferencia során a résztvevők emellett információkhoz jutnak az Európai Uniós támogatással megvalósuló MONTIFIC és DEUCERT projektek legfrissebb eredményeiről, amelyek európai szintű képzési szolgáltatásokat nyújtanak az innovációs és irányítási emberi képességek fejlesztéséhez.

Az angol nyelvűkonferencia on-line regisztrációs rendszere elérhető a http://www.conference2010.ia-manager.org internetes címen.