A Magyar Közgazdasági Társaság Informatikai Szakosztálya vitadélutánt szervez 2009. június 11-én, csütörtökön 15 órától a Budapesti Corvinus Egyetem (leánykori nevén: Közgáz) Központi Könyvtárában (Budapest, IX. kerület, Közraktár utca 4–6.). A rendezvényen Egy jobban működő világ – hatékonyabb rendszerek és zöld informatikai érdekességek az IBM-től címmel Paál Péter, az IBM Magyarország vezérigazgatója, Google – A keresőn túl címmel Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi irodájának vezetője, Vitaindító gondolatok a magyarországi szélessávú piac kínálati és keresleti oldalának állami, piaci és civil összefogással történő fejlesztéséhez címmel pedig Mátrai Gábor, a Szélessáv Alapítvány kuratóriumi tagja tart előadást.

Az előadásokat követően az informatikai szakosztály új elnökséget választ, ezért a szervezők valamennyi szakosztályi tag megjelenésére számítanak!

A helyszín megközelíthető: a 2V jelzésű autóbusszal (Czuczor utcai, illetve a Csarnok téri megálló), a 2-es villamossal (Czuczor utcai ideiglenes végállomás, csak a Közvágóhíd irányából) és a 3-as metróval (a Kálvin téri állomásától gyalog a Ráday utca – Mátyás utca – Közraktár utca útvonalon). A megközelíthetőségről részletes információ a ide kattintva található.