A Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztálya kerekasztal-beszélgetést szervez Vállalkozások sikertényezői Magyarországon címmel 2009. április 2-án, csütörtökön 17 órától Budapesten, a Magyar Államkincstár Vadász utcai színháztermében.

A szervezők néhány, a szakosztály elnöksége által sikeresnek tartott magyarországi vállalkozás vezetőinek a tapasztalatait szeretnék megismerni, és az ő tapasztalatuk apropóján eszmét cserélni arról, hogy hazai viszonyok közepette mik a vállalkozások környezetének, stratégiai lehetőségeinek és főbb kihívásainak a hangsúlyai. A magyar gazdaság jelenlegi helyzetét tekintve igazán releváns témájú rendezvénnyel a szakosztály elnökségének célja az is, hogy a tagság számára lehetővé tegyék a személyes találkozást és a konzultációt e sikeres vállalkozások képviselőivel.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Rétai Martin (Budapest Pocket Guide Hungary Kft.), Szijj Attila (Dension Audio Systems Elektronikai Kft.) és Kürti Gábor (Hajtás Pajtás Kft.). A beszélgetés moderátora Czakó Erzsébet, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnöke lesz.

Mivel a helyszínen beléptető rendszer működik, a kerekasztal-beszélgetésen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Ezért kérjük, hogy részvételi szándékát március 31-én, kedden 16 óráig szíveskedjék előre jelezni a Magyar Közgazdasági Társaság titkárságán, az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen vagy a 06 (1) 331-69-06-os telefonszámon.