Kisvállalat – kis gond? Nagyvállalat – nagy gond? címmel szervez konferenciát az MKT Logisztikai Szakosztálya, melynek keretében a kormányzat, a nagyvállalatok, a KKV-k, a szolgáltatók és a tanácsadók ülnek egy asztalhoz. A konferencia megnyitói: dr. Szegedi Zoltán, az MKT Logisztikai Szakosztálya elnöke, Szivi László és a Magyar Posta Zrt. üzleti vezérigazgató-helyettese.

A konferencia előadói: Szegedi Zoltán, az MKT Logisztikai Szakosztálya elnöke; Nikodemus Antal főosztályvezető-helyettes, GKM; Dr. Knoll Imre professor emeritus.

A KISVÁLLALATOK asztalánál Miskolczi Mátyás társaságában, Nagy Péter kereskedelmi igazgató, Copy General; Burger László ügyvezető igazgató, Budapest Papír Kft.

A NAGYVÁLLALTOK asztalánál Valentinyi Zoltán társaságában, Orosz Tibor logisztikai vezető, Friesland Hungária Kft.; Jakab Szilárd regionális logisztikai vezető, Freudenberg Bt.

A NAGY LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÓK asztalánál Czinkos Pál társaságában,

dr. Mosóczi László pályavasúti üzletágvezető, MÁV Zrt.; dr. Horváth Sándor logisztikai üzletágvezető, Magyar Posta Zrt.

A KIS-KÖZÉP LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÓK asztalánál Szabó Zoltán társaságában,

Gonda Attila kereskedelmi igazgató, Eurogate Logisztikai Zrt.; Igaz Antal logisztikai manager, Eurosped Zrt.

A TANÁCSADÓK asztalánál dr. Szegedi Zoltán társaságában, Schwarzenberger Istvánné dr. ügyvezető, BMS Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; dr. Földesi Péter ügyvezető, Qualinnov Consult Kft.

A KORMÁNYZATI döntés-előkészítés, stratégia asztalánál dr. Berényi János társaságában dr. Bokor Zoltán vezető tanácsos, Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, Hálózati Infrastruktúra Főosztály; Gecse Gergely tanácsos, logisztikai referens, Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, Üzleti Környezet Fejlesztése Főosztály.

Moderátor: Hollós János, a Magyar Rádió vezető szerkesztője.

A konferencián kerül sor a Ghibli fotópályázatának díjátadására, valamint az MLE 2006. évi Logisztikai Évkönyvének bemutatójára.

A részvétel az MKT tagjai számára ingyenes, nem MKT-tagok számára 9000 Ft+Áfa, mindkét esetben előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük a mellékelt jelentkezési lapot 2006. november 20-áig küldje vissza az office.mkt@t-online.hu e-mail címre, vagy a (1) 331-6906-os telefonszámra.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!