„Komplementer Logisztika 2006.” címmel rendez konferenciát a Napi Gazdaság és a Napi Online, mellyel speciálisan a logisztikával foglalkozó vállalkozásoknak nyújtanak segítséget a marketing és értékesítés kialakításához, valamint a helyes kommunikációhoz. Felkért előadóik: Prof. Emeritus, Dr. Knoll Imre; Prof. Dr. Berács József Budapesti Corvinus Egyetem; Dr. Rácz Gábor elnöki tanácsadó, MÁV Cargo; Szabó Attila PR főmunkatárs, Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kht.; Kozák Tamás elnök-vezérigazgató, MÁV Cargo; Wachsler Tamás ügyvezető igazgató, Harbor Ipari Ingatlan Kft.

FIGYELEM!

2006. június 15. csütörtökre tervezett rendezvényt a szervezők – fő előadójuk külföldi távolléte miatt – szeptember közepére halasztották.

A rendezvény pontos időpontjáról honlapunkon felvilágosítást adunk!

Az elküldött regisztrációk természetesen a szeptemberi rendezvényre is érvényesek!

A konferencia részvételi díja 40.000 Ft+ Áfa, de MKT tagoknak a szervezők 20% kedvezményt adnak, kérjük ezért regisztrációjánál jelezze, hogy MKT tag!

A belépőjegy ára tartalmazza a konferencia szakmai anyagát, egy hónapos Napi Gazdaság előfizetést, egy hónapos Napi Online Gold hozzáférést és az ellátás költségét.

A konferenciára személygépjárművel érkezők díjmentesen parkolhatnak a helyszínen.

A természetbeni juttatás adóját és járulékait nem a konferencia szervezője fizeti.

Részletes program és jelentkezés: www.napi.hu Rendezvények oldalán vagy Telefon:(1) 450 9610, Fax:(1) 450 96 01 e-mail: konferencia@napi.hu.

Kérdéseivel kérjük, keresse Marschalkó Esztert (1) 450 9610 vagy eszterm@napi.hu.