///Alternatív pénzügyek, crowdfunding, angyalbefektetők…

Alternatív pénzügyek, crowdfunding, angyalbefektetők…

Az innovációs kapacitást növelő helyi tőkeakkumuláció új formái, avagy európai trendek, új helyi szereplők az innovatív cégek tőkéhez, tudáshoz és kapcsolatokhoz jutásának elősegítésére. Ebben a témában szervez angol nyelvű szakmai rendezvényt az idén 125 éves Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) és a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület 2019. május 22-én, szerdán 13 órától az MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén.

A rendezvényen – melyen olyan témkrók esik majd szó, mint a fintech-trendek, az alternatív pénzügyek, a közösségi finanszírozás, vagy éppen az észt innovációs ökoszisztémában a blockchain-technológia alkalmazásának tapasztalatai – Daniel Horak, az osztrák Conda AG társalapítója; Madis Müür, az Év Észt Befektetője, a blockchain-alapú Funderbeam közösségi tőkeportál sikeres angyalbefektetője; valamint Szeles Nóra, a Tőkeportál Zrt. üzletfejlesztési vezetője, tőkepiaci szakértő osztja meg gondolatait a résztvevőkkel. A beszélgetés moderátora Szabó Eszter, a Nők/Üzlet/Angyalok egyesület vezetője lesz.

A rendezvény angol nyelvű, szinkrontolmácsolást nem biztosítunk!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen. A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében, a terem befogadóképességéig tudjuk csak regisztrálni.

2019-05-22T23:59:12+00:00