///Mire számítsunk a logisztikában 2019-ben?

Mire számítsunk a logisztikában 2019-ben?

Mire számítsunk a logisztikában 2019-ben? Ezzel a címmel szervez konferenciát a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja az MKT Logisztikai Szakosztályával együttműködve 2019. január 22-én, kedden 9 órától Budapesten, a China Mart (Budapest, 1152 Szentmihályi út 171.) 3. emeleti Experience Center Konferenciateremben.

A konferencián elhangzó előadások bemutatják a 2019. évi adóváltozásokat, a vámjogszabályok változásait, az aktuális útdíj fizetés rendjét. Logisztikai megközelítésből foglalkoznak a világgazdaság várható trendjeivel, kilátásaival, a hazai gazdasági tényezőkkel és kockázatokkal, és a szállítmányozási díj tendenciáival.

A konferencián előadást tart többek között Ligetfalvi Gábor vezérigazgató (HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.), Török Zoltán vezető elemző (Raiffeisen Bank), Wolf Csaba üzletfejlesztési igazgató (Deloitte Zrt.), Rónay-Tobel Beatrix főosztályvezető (Innovációs és Technológiai Minisztérium, Közúti Közlekedési Ellenőrzési Főosztály) és Bartal Tamás vezérigazgató (Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.).

A részletes program, bővebb információk, jelentkezési lehetőség a http://nlvklub.hu/hu/esemeny/mire-szamitsunk-a-logisztikaban-2019-ben/ oldalon található.

Az MKT Logisztikai Szakosztályának tagjai számára a részvétel kedvezményes.

2019-02-04T11:46:03+00:00