Hétről hétre bővül azoknak az üzleteknek és szolgáltatóknak a listája, amelyek átlagosan 5-15 százalékos árengedményt adnak mindazoknak, akik vásárláskor felmutatják a Magyar Közgazdasági Társaság EDC-logós tagsági kártyáját.

A tagsági igazolványon megtalálható az Euro Discount Club (EDC) ezüst emblémája, így országszerte már több mint ezer üzletben, szolgáltatónál jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe tagtársaink. Az EDC kedvezményt adó partnerei között könyvesboltok, divatcikk-, méteráru- és lakberendezési szaküzletek, autóalkatrész- és műszakicikk-áruházak, valamint éttermek is szerepelnek.

Az elmúlt hetekben többek között a Hertz autókölcsönzők (10%), a Pizza King éttermek (15%), a győri Bútormánia bútorbolt (10%), a gyöngyösi Hotel Opál (15%) és a hajdúszoboszlói Hotel Silver (10%), a hűvösvölgyi Mediline Egészségház (5%) és a siófoki Talizmán Yacht hajókölcsönző (15%) és az e-Bolt műszaki webáruház (3%) csatlakoztak a kedvezményt adó partnerek csoportjához.

Emellett a kedvezményt adó partnerek között ott vannak  a budapesti Vasedény üzletek (10%), a Pátria papír-, írószer- és nyomtatványboltok (az országban 22 helyen 10% kedvezménnyel), a fővárosi KeS Papír Szaküzletek(10%),  a KIKOL fenyőbútorboltok (5%), a GUESS divatáru-üzletek (10%), az Oázis kertészetek (7%), a Thomas Jeans üzletek (10%), a Konkurencia fehérnemű-szaküzletek (10%), a Gravír Expressz üzletek (10%), a Játékvár játékáruházak (5%), a budapesti Főzelékfaló ételbárok (10%) és az AGIP benzinkutak (132 kút, 8 Ft/liter) is.

A kiemelt kedvezményt adó üzletek listája megtalálható a http://www.edc.hu/halozatok internetes oldalon.

A kedvezményt adó üzletek részletes adatai régiós bontásban a www.edc.hu/kereso internetes oldalon találhatók meg, illetve egyszerűen kereshetők az alábbi keresőben.